Zwaan Menu
Juli
Salade met seranoham, verse ananas, mozzarella, pistachenootjes en honingmosterddressing of
Tartaar van gerookte forel, met stukjes groene appel, tomaat en citroenmayonaise of
Huisgemaakte Tomatensoep
~~
Kalfsoester met truffelroomsaus of
Vispotje met diverse soorten vis en een romige vissaus of
Beenhammetje met gember sojasaus of
Vegetarische taartje van gefrituurde wraps met verse groenten en kaassaus
~~
Koffie / thee of
Pannacotta met een coulis van passievrucht of
Witte chocolade-ijs met aardbeien chocoladesaus en verse slagroom
Augustus
Gambataartje met ei, bosui paprika en viskruiden of
Salade met kipstukjes, zoete aardappel, ananas en kerriemayonaise of
Vegetarische sorghum, blauwe kaas, cerise tomaatjes, koriander en blauwe bessen
Of Huisgemaakte tomatensoep
~~
Licht gebakken makreel filet met een olie van olijven en zongedroogde tomaatjes of
Gevulde parelhoenfilet met dragonsaus of
Biefstukspies met stroganoffsaus of
Vegetarische risotto met verse groenten en geitenkaas
~~
Koffie of thee of
Frambozenijs met lychees, kokos,en frambozencoulis of
Citroen kwarktaartje met chocostrips en verse slagroom
September
Carpaccio van gerookte Rib-eye met pijnboompitten, zontomaatjes en romige mosterd mayonaise of
Tataki van verse zalm met komkommer, koolrabi, chilipeper en sojasaus of
Knoflookbroodje met mozzarella, zongedroogde tomaat, olijven en amandelen uit de oven of
Huisgemaakte tomatensoep
~~
Zeebaarsfilet met kruidencrumble en witte wijnsaus of
Lamsboutje met knoflook en rozemarijnsaus of
Varkenshaasmedaillons omwikkeld met spek en champignonsaus of
Vegetarische ravioli met ricotta, spinazie met roomsaus en verse groenten
~~
Koffie of thee of
Mangomousse met aardbeiencoulis en verse slagroom
Pistache-ijs met gekonfijte peer en verse slagroom