Zwaan Menu

De Zwaan serveert u een maandelijks wisselend drie-gangen keuzemenu. De kosten voor dit menu bedragen € 29,50 p.p. Hieronder ziet u de menu's van september t/m december

September

Carpaccio van gerookte Rib-eye met pijnboompitten, zontomaatjes en romige mosterd mayonaise

Tataki van verse zalm met komkommer, koolrabi, chilipeper en sojasaus

Knoflookbroodje met mozzarella, zongedroogde tomaat, olijven en amandelen uit de oven

Huisgemaakte tomatensoep

Zeebaarsfilet met kruidencrumble en witte wijnsaus
Lamsboutje met knoflook en rozemarijnsaus
Varkenshaasmedaillons omwikkeld met spek en champignonsaus
Vegetarische ravioli met ricotta, spinazie met roomsaus en verse groenten


Koffie of thee
Mangomousse met aardbeiencoulis en verse slagroom
Pistache-ijs met gekonfijte peer en verse slagroom

Oktober

Carpaccio van kalfsvlees met truffelmayonaise zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas
Duo van gerookte forel en makreel met een frisse mosterddressing
Vegetarische salade met gebakken pompoen, sojabonen en geitenkaas
Huisgemaakte tomatensoep

Kalfsoester met dragonsaus
Gebakken victoriabaars met choronsaus
Varkenshaas met pepersaus
Huisgemaakte Vegetarische lasagne

Koffie / thee
Kaneelijs met gekonfijte peer en caramelsaus
Carrot spongecake met sinaasappelijs en chocolade krullen

November

Salade met gerookte kip, gesuikerde walnoten, blauwe bessen, cerise tomaatjes en honing-mosterddressing
Salade met scampi’s gebakken in kruidenboter, bosui en paprika
Vegetarisch pasteitje met champignonragout
Huisgemaakte tomatensoep

Roodbaarsfilet met gember-tomatensaus
Ribe-eye met huisgemaakte kruidenboter
Bourgondisch beenhammetje met romige mosterdsaus
Cous cous met verse groente en geitenkaas

Koffie / thee
Duo van witte en bruine chocolademousse met cranberries en verse slagroom
Yoghurt amarenen-ijs met kersen en verse slagroom

December

Gerookte eendenborst filet met eendenpaté, diverse noten en abrikozenchutney
Tonijncarpaccio met rode ui, zongedroogde tomaatjes en wasabimayonaise
Salade van bietjes, rode kool, gekonfijte appel en rozijnen
Huisbereide tomatensoep

Zalmfilet met kruidencrumble en romige dillesaus
Gevulde parelhoen met truffelsaus
Kogelbiefstuk met stroganoffsaus
Vegetarische truffelrisotto met diverse bospaddenstoelen

Koffie / thee
Huisgemaakte appelcrumble met vanillesaus en verse slagroom  Speculaasijs met stukjes speculaas en verse slagroom