Zwaan Menu

De Zwaan serveert u een maandelijks wisselend drie-gangen keuzemenu. Prijs voor dit menu is € 32,50 p.p. 

1F3BA91F-1C1D-4FB0-BC8D-3C6D0111F293


Zwaanmenu Januari

Tomatensoep of
Salade met parmaham, geitenkaas, pijnboompitten, cerise tomaatjes en honing-mosterddressing of
Salade met een bonbon van gerookte zalm en Noorse garnalen en dillecrème of
Volkoren pastasalade met olijven zongedroogde tomaten, rode ui en notenmix


Biefstuk puntjes met gebakken kastanjechampignons en rode portsaus of
Varkenshaasmedaillons omwikkeld met ontbijtspek en champignonsaus of
Zeebaarsfilet met rivierkreeftstaartjes en choronsaus of
Gevulde courgette met wortel, paprika en champignons gegratineerd met kaas


Koffie of thee of
Bosvruchtenijs met frambozencoulis en verse slagroom of
Caramelzeezoutijs, chocolade brownie en verse slagroom

 

Zwaanmenu Februari

Tomatensoep of
Gegrilde kalfsmuis met truffelmayonaise, zongedroogde tomaten en pijnboompitten of
Scampi tempura op een salade met peppadew pepers en chilimayonaise of
Salade met quinoa, komkommer, rode ui, pistachenoten, fetakaas en munt


Lamshaasjes met honing-thijmsaus of
Kipspies met stroganoffsaus of
Vispotje van diverse soorten vis met romige vissaus of
Risotto met vers gesmoorde spinazie, champignons, verse knoflook en Parmezaanse kaas


Koffie of thee of
Witte chocoladescone met vanille-ijs, vanillesaus en verse slagroom of
Koffie-ijs met chocoladerozijnen en verse slagroom


Zwaanmenu Maart

Tomatensoep of
Rollade van diverse vissoorten met dillecrème op een salade of
Rundercarpaccio met oude kaassnippers, pijnboompitten, pestocrème en zongedroogde tomaten of
Knoflookchampignons met bosui en pijnboompitten


Mexicaanse kippenstoof of
Kalfsoester met truffeljus of
Zalmfilet met kruidenkorst en witte wijnsaus of
Stoofpotje van witte kool, broccoli, kastanjechampignons en cashewnoten


Koffie of thee of
Bananentoffee-ijs met een bananenmuffin en verse slagroom of
Pannacotta met gebonden kersen en verse slagroom

Voor grote gezelschappen zijn deze keuze menu’s geheel naar eigen wens aan te passen natuurlijk.