Navigatie / Menu

Dommeldal 7,3 km

40046

Ontdek het betoverende Dommeldal! wandelen op z’n best!

Stel je voor: een idyllisch riviertje genaamd de Dommel, een schilderachtig landschap en een verkwikkende wandeling door weelderige bossen en oude beemden. Deze adembenemende route neemt je mee naar het hart van het Brabantse Borkel, pal aan de Belgische grens. Hier, waar de Dommel Nederland binnenstroomt, beweegt het riviertje zich nog net zo grillig als in vervlogen tijden.

In de beemden word je omringd door vochtige weilanden en hooilanden vol kleurrijke en zeldzame planten, waaronder het mysterieuze moeraskartelblad. Je zult versteld staan van de eeuwenoude verkavelingen en de intieme houtwallen die sommige percelen nog altijd scheiden. En de bossen? Die stralen je tegemoet met hun jeugdige pracht, met majestueuze zomereiken, sierlijke wilgen en stoere ruwe berken langs je pad.

Maar er is meer! Dit avontuurlijke arrangement omvat niet alleen de betoverende wandeling, maar ook een warm welkom bij De Zwaan met een geurige kop koffie of thee, vergezeld van een smeuïg stukje huisgemaakte appeltaart met verse slagroom. Als kers op de taart geniet je bij terugkomst op het terras of in ons sfeervolle Grand Café van een overheerlijke maaltijdsalade naar keuze: vlees, vis of een verrukkelijke vegetarische optie. Een compleet genot voor slechts € 19,50 per persoon.

Dit onvergetelijke arrangement is beschikbaar vanaf 10:00 uur en kan zeven dagen per week geboekt worden. Dus trek je wandelschoenen aan, adem de frisse lucht in en laat je betoveren door het wonderschone Dommeldal. Wacht niet langer en boek nu jouw ultieme wandelervaring!