Navigatie / Menu

Door Beemd en Bos 12,5 km

Waterpartij-Dommeldal-H1-GB-2017-05-17-1122

Ontdek de betoverende bossen en weelderige beemden van Borkel tijdens een heerlijke wandeling. Deze betoverende route voert u door een deel van het adembenemende Dommeldal, het prachtige Leenderbos en het sfeervolle dorpje Schaft. De Dommel, een pittoresk riviertje dat ontspringt nabij Peer in België, meandert rustig door weiden en bossen bij Borkel. Terwijl u door het Dommeldal wandelt, wordt u omringd door groene weilanden en vruchtbare akkerlanden, waar u op sommige plekken zelfs groepjes kleurrijke orchideeën kunt bewonderen. Oude houtwallen scheiden nog steeds enkele percelen en langs het water pronken statige wilgen, sierlijke populieren en majestueuze berken. Een wandeling langs de Dommel biedt onvergetelijke, schilderachtige uitzichten die uw hart zullen stelen. Neem de tijd om van dit natuurspektakel te genieten.

En dat is nog niet alles…

Bij aankomst wordt u verwelkomd met een warm kopje koffie of thee, vergezeld van een verrukkelijk stukje huisgemaakte appeltaart met verse slagroom. Laat de smaken uw zintuigen betoveren terwijl u zich voorbereidt op de betoverende wandelervaring die voor u ligt.

De wandelroute begint bij het charmante Grand Café De Zwaan, waar uw avontuur van start gaat. Laat u leiden door de prachtige paden en geniet van de harmonie tussen mens en natuur terwijl u de omgeving verkent.

Bij terugkomst wordt uw wandeling in stijl afgesloten op een van onze sfeervolle terrassen of in het gezellige Grand Café. Laat de magie van de natuur nog even doorwerken terwijl u ontspant en nageniet van uw wandeltocht.

En alsof dat nog niet genoeg is, staat er een heerlijke maaltijdsalade voor u klaar, geheel naar uw keuze. Of u nu dol bent op vlees, vis of een smakelijk vegetarisch gerecht, wij hebben voor elk wat wils. Laat uw smaakpapillen verwennen en geniet van een culinaire traktatie na uw inspannende wandeling.

Dit fantastische arrangement is beschikbaar op alle dagen van de week, vanaf 10:00 uur. Voor slechts € 19,50 per persoon kunt u deze onvergetelijke ervaring beleven. Wacht niet langer en boek vandaag nog uw plekje. De natuur wacht op u!