Navigatie / Menu

Zwaan Menu

Laat je verrassen door de seizoenen!

Proef onze overheerlijke drie gangen menu-opties, elke maand anders en altijd voor een vriendelijke prijs van €34,50.”

 

FullSizeRender

Zwaan Menu Oktober 

Huisgemaakte tomatensoep met balletjes of
Salade met rosbief, groene asperges, blauw ader kaas, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en
balsamico crème of
Gerookte zalmbonbon van gerookte zalm en zalmmousse op een salade met rode ui, avocado, cerise
tomaatjes en dille crème of
Salade met pompoenblokjes, feta, zonnebloempitten, gedroogde vijgen en appelvijgenstroop

Lamsbout met dragonsaus of
Roodbaarsfilet met tomatensaus of
Varkenshaasmedaillons met champignonsaus of
Vega ovenschotel met diverse groente, aardappelpuree, gegratineerd met kaas

Appel crumble met vanillesaus en een bolletje vanille-ijs en verse slagroom of
Bananen muffin met een bolletje karamel toffee ijs en verse slagroom of
Kopje koffie of Thee

 

Zwaan Menu November 

Huisgemaakte tomatensoep met balletjes of
Salade met gerookte eendenborst, eenden paté, blauwe bessen, granaatappelpitten en frambozen crème of
Scampi Tempura op een salade met avocado, sojabonen, Pepadew pepers en wasabi mayonaise of
Salade met kikkererwten, rode ui, cerise tomaatjes, komkommer, mozzarella, diverse noten en balsamico crème

Kogelbiefstuk met rode port saus of
Parelhoenfilet met truffelsaus of
Zeebaarsfilet met wittewijnsaus of
Zoete aardappel risotto met tijm champignons en Parmezaanse kaas

Pecan karamel cheesecake met verse slagroom of
Kaneelijs met gekonfijte peer, kletskoppen en verse slagroom of
Kopje koffie of thee

 

Zwaan Menu December

Huisgemaakte tomatensoep met balletjes of
Salade met Parmaham, perzik, mozzarella, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en pesto crème of
Salade met gerookte makreel, bosui, olijven, cerise tomaatjes, waterkers en citroendressing of
Tartaar van rode biet, geitenkaasmousse, frisse appel, augurk, walnoten en honingmosterd dressing

Kalfsoester met oesterzwammensaus of
Varkenshaas met Amaretto saus of
Duo van tongschar en zalmfilet met Choron saus of
Orzo met artisjokken, champignons, spinazie en cerise tomaatjes

Yoghurt amarene ijs met kersen en verse slagroom of
Hazelnoten ijstaartje met verse slagroom of
Kopje koffie of thee

Voor grote gezelschappen zijn deze keuze menu’s geheel naar eigen wens aan te passen natuurlijk.